Bases del VI Concurs d'Instagram de Xàldiga a la Festa Major de Manresa 2019

Tema

"Xàldiga a la Festa Major de Manresa", dividit en dues categories:

 • Festa Major Infantil (Correaigua i Moscada Infantil)
 • Correfoc de Manresa (inclou també l'acte de la Mostra del Correfoc)

 

Participants

Tothom qui vulgui.

 

Obres

Cada participant pot presentar un màxim de 10 fotografies (entre les dues categories). Totes les imatges han de ser originals del propi autor i no poden incorporar elements produïts per altres persones. Es pot participar en les dues categories. Si hi ha algun participant que presenta més de 10 fotos només es tindran en compte les 10 primeres que hagi publicat amb els hashtags del concurs.

 

Identificació i tramesa

Per participar al concurs s'ha de seguir a @XaldigaManresa a Instagram i presentar les fotografies amb els hashtags #CorrefocManresa19 per al Correfoc i la Mostra o #FMXaldigaInfantil19 per al Correaigua i la Moscada Infantil.

 

Termini d'admissió i jurat

Fins a les 23:59 hores de diumenge dia 8 de setembre de 2019. Les 3 fotografies guanyadores de cada categoria les decidiran un jurat format per persones de l'organització de Xàldiga.

 

Veredicte

El veredicte serà inapel·lable i es farà públic a la pàgina web www.xaldiga.cat i a les diferents xarxes socials de l'entitat. Es comunicarà als concursants premiats amb un comentari a la fotografia en la mateixa plataforma d'Instagram.

 

Lliurament de premis

Un cop finalitzat el concurs es comunicarà als guanyadors el dia i el lloc on es farà el lliurament de premis.

 

Premis

S'entregaran 3 premis per a cada categoria:

 • 1r Premi individual: CD de les Músiques del Correfoc + samarreta edició 2019, barret i mocador de Correfoc.
 • 2n Premi individual: samarreta edició 2019, barret i mocador de Correfoc.
 • 3r Premi individual: barret i mocador de Correfoc.

Cap concursant podrà obtenir més d'un premi. Cap premi no serà declarat desert.

 

Notes

 • El veredicte i la llista de les obres seleccionades es podrà consultar a la pàgina de Facebook, a Twitter i a Instagram.
 • Les imatges enviades no poden vulnerar la legislació vigent ni cap dret fonamental de les persones que hi participin, i , en concret, no s'acceptaran continguts que vulnerin el dret a la intimitat de les persones, que difamin o que tinguin una clara intenció manipuladora de la realitat.
 • Les imatges hauran de ser realitzades durant els actes especificats anteriorment de la "Festa Major de Manresa 2019".
 • Pel sol fet de participar en aquest concurs els autors reconeixen ésser posseïdors del copyright de les seves fotografies i, en conseqüència, tenir-ne els drets d'autor i els drets d'imatge. Així mateix, l'organització s'eximeix de qualsevol conflicte de publicació de l'obra.
 • Les fotografies presentades quedaran en propietat de Xàldiga, que podrà publicar-les fent constar el nom de l'autor. Així mateix, es reserven el dret de publicar qualsevol de les fotografies presentades a concurs, sempre amb finalitats promocionals i/o culturals, citant-ne l'autoria.
 • Pel sol fet de prendre part en aquest concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d'autor per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, cartells, dossiers de premsa, reportatges, mitjans audiovisuals i informàtics, etc., fent constar sempre el nom de l'autor.
 • Tota comunicació en relació al concurs serà mitjançant la plataforma social en la que es realitza el concurs, via Facebook o via correu electrònic.
 • Qualsevol cas no previst per aquestes bases serà resolt per l'Equip Permanent de Xàldiga.
 • La participació en aquest concurs implica la total acceptació d'aquestes bases.

 

Per a més informació: xaldigatallerdefestes@gmail.com

VI Concurs d’Instagram de Xàldiga a la Festa Major de Manresa 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Facebook
Twitter
Instagram