Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /usr/home/xaldiga.cat/web/wp-content/plugins/contact-form-manager/create-contact-form.php on line 8 La Carnavalada a la Manresana - Xàldiga Taller de Festes

El proper 8 de Març de 2014 Xàldiga Taller de Festes organitza La Carnavalada a la Manresana, una festassa pels carrers de Manresa amb carrosses, comparses i un munt de gent disposada a passar-ho d'allò més bé! La Carnavalada

adobe-icon_f Descàrrega: Cartell-Carnavalada.pdf

Inscripcions

Les inscripcions estan obertes, tant per les Comparses com per les Carrosses ja que hi haurà un concurs al llarg de la rua on seran premiades. Cal dir també que membres de la organirzació jutjaran i premiaran a la millor disfressa individual. Si no us voleu inscriure via web, ho podeu fer a través de la nostra butlleta d'inscripció que haureu de descarregar-vos i entregar-la a un dels següents col·laboradors: Cal Manel, La Festa, La Gresca, La traca o Quina Conya a partir del dilluns 10 de Febrer.

La Carnavalada

7 de Març

  • 20:30h - El Carnabars (pinxo o  cervesa 1€) Els tiquets es podran adquirir 15 dies abans als bars que hi participen que són l'Ateneu, Si Cal, Rocio, Peixera, Moe's, Sprit de vi, Toni's, Carlins, Alzina, Y Grega, Havana. S'inicia a la Plaça Major.
  • 23:30h - Fi de festa a la Plaça Gispert amb una Batalla de DJ's

8 de Març

  • De 16:00h a 17:00h - Concentració de comparses i carrosses a la Plaça Europa
  • 17:00h - Arribada del Rei Carnestoltes
  • 17:30h - Inici de la Rua.

Mostra Itinerari en un mapa més gran

Itinerari: Plaça Europa, Muralla del Carme, Carrer Nou, Carrer Piques, Plaça de la Reforma, Carrer Alfons XII, Carrer del Born, Plaça Sant Doménech, Carrer Guimerà, Plaça Crist Rei, Passeig Pere III, Muralla del Carme i Plaça Europa. Pots descarregat'el des d'aquest enllaç.

  • De 20:00h a 00:00h - Fi de festa i lliurament de premis a la Plaça Europa a càrrec de KarlaShow i Dj's Wild i Sergio Navas.

Normatives

És molt important que tots els participants llegeixin les Normes de participació Generals i les normes de participació específiques per les Carrosses i per les Comparses, ja que hi ha certes mesures de seguretat que s'han de complir així com les normes de participació per al concurs.

Contacte

Des de Xàldiga Taller de Festes hem habilitat un formulari de contacte específic per als dubtes que us puguin sorgir que estarà hàbil fins a 3 dies abans de La Carnavalada.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Facebook
Twitter
Instagram