1. La desfilada de Carrosses i Comparses es realitzarà el dissabte 4 de Març de 2017.

2. La inscripció es pot efectuar fins el dia 2 de Març de 2017 a través de la Web www.xaldiga.cat o personalment el dia 4 de Març a la carpa de Xàldiga a la sortida de la cercavila (Plaça Infants).

3. Està prohibit d’emprar qualsevol tipus d’artifici pirotècnic o d’efectes especials que suposin la utilització de foc.

4. El jurat serà mòbil i efectuarà la primera valoració de carrosses a partir de les 17:00h.

5. La rua iniciarà el seu recorregut a les 18:00 a la plaça Infants.

6. El recorregut serà el següent: Plaça Infants, Muralla del Carme, Passeig Pere III, Plaça Crist Rei, Passeig Pere III, Plaça España, Passeig Pere III, C/Primer de Maig, C/ Súria, C/de la Font del Gat, C/de L’Abat Oliba. Recordeu la importància de conèixer el recorregut, les vies d’evacuació, les zones de més aglomeració i els consells d’autoprotecció.

7. Deixeu espai suficient entre comparsa i comparsa per evitar accidents i interaccions en cas d’incendi. Quan el seguici circuli per carrers estrets, la distància entre carrosses haurà d’ampliar-se.

8. Durant el recorregut si es produeix una situació d’emergència o us sentiu indisposats, adreceu-vos algun membra de l’organització o equips emergència.

9. Si aneu amb menors d’edat, porteu-los a collibè, de la mà o cotxets. Estigueu pendents de la gent gran i de les persones amb discapacitats. En tot moment tingueu cura dels vostres objectes personals.

10. Per tal d’agilitzar la rua és imprescindible que la marxa de les carrosses i comparses respecti les indicacions de l’organització.

11. Tots els participants es mostren d’acord amb aquestes normes en el moment d’efectuar la inscripció i accepten per endavant qualsevol modificació que l’Organització pugui efectuar en les mateixes.

12. L’organització no es farà responsable dels accidents o desperfectes que puguin patir, per qualsevol motiu, els participants a la rua, el públic en general i/o la via pública.

13. S'entregaran uns premis a las millors comparses i també a la millor carrossa (és imprescindible haver realitzat una inscripció prèvia per a poder optar al premi). A més, hi hauran premis especial (sense necessitat d'inscripcióprèvia), al què podrà optar  tothom que participi en la festa i que vagi disfressat. Totes las persones que vinguin disfressades amb el seu gos disfressat també tindran un obsequi al acabar la rua.

14. El jurat es reserva el dret a declarar deserts aquests premis.

15. Els participants queden informats i accepten que s'utilitzin i es tractin les seves dades personals (entregades a l'hora de realitzar la inscripció - via web o mitjançant el formulari en paper) pels membres de l'organització de l'entitat Xàldiga Taller de festes. Es consideren doncs, informats i conformes amb l'ús d'aquestes dades de caràcter personal, principalment per a la proporció d'informació referida a l'esdeveniment en qüestió o de futurs esdeveniments que es consideri que poden ser del seu interès. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment i segons la llei 15/1999 LOPD mitjançant correu postal a Xàldiga Taller de festes, C/Sant Bartomeu núm.50 08240 Manresa (bcn) o mitjançant un correu electrònic a xaldigatallerdefestes@gmail.com juntamentamb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte“PROTECCIÓ DE DADES”.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com
Facebook
Twitter
SHARE
Instagram