Correfoc a Manresa el dia 20 de Febrer de 2010

Benvolguts tots i totes:

Des de Diables i Tabalers de Manresa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Xàldiga Taller de Festes, la Coordinadora de Jubilats de Manresa (entitat encarregada d’organitzar enguany les Festes de La Llum) i Cal Manel, ens plau comunicar-vos i invitar-vos a participar del 2on Correfoc de La Llum a Manresa.

Es començarà a les 20:30h de la nit amb una cercavila a càrrec dels Tabalers de Manresa per dur-vos a tots plegats al lloc d’inici que serà la Plaça Gispert. A les 21:00h començarà el Correfoc, fent un recorregut pel casc antic de Manresa, finalitzant a la Plaça Puigmercadal. Aquí teniu un mapa del recorregut del Correfoc, amb una única modificació al Carrer Botí, que es farà per les Beates.

Ver mapa más grande

No cal que us recordem les mesures de seguretat per aquest (i qualsevol correfoc):

– Portar roba de cotó, coll tancat i màniga llarga.

– Mocador, barret i calçat esportiu ben subjectat al peu.

– Els menors cal que vagin acompanyats d’un adult.

– Es recomana que no hi participi qui no pugui complir aquestes mesures de seguretat.

Amb tot això només resta desitjar-vos a tots i a totes BON CORREFOC !!!

Pots deixar un comentariTots els camps marcats amb (*) són camps requerits. Gràcies per el teu comentari.