Arxiu del febrero del 2010

Festes de Santa Bàrbara a la UPC de Manresa

Miércoles, 24/02/2010 (02:20)

A la UPC de Manresa, des de fa dos anys ens conviden a les festes més populars de la Universitat, les Festes de Santa Bàrbara. Aquí us deixo unes imatges d’aquesta petita sortida.

[nggallery id=6]

Fotògraf: Ramon Mascaró

Viladrau 2009

Miércoles, 24/02/2010 (02:08)

Hola a tothom:

Com que la web encara és molt nova, mica en mica anirem penjant les galeries de les sortides que hem anat realitzant al llarg del 2009 i posteriorment posarem les del 2010 segons anem realitzant Correfocs per Catalunya. Aquí us deixo una galeria d’imatges del correfoc que vam fer a Viladrau l’estiu de l’any pasat.

[nggallery id=4]

Fotògraf: Ramon Mascaró

Ens deixa un company i amic

Jueves, 11/02/2010 (15:50)

Avui ens ha deixat  el Mario Martinez, un company  i amic al qual molts de nosaltres ens agradarà recordar-lo com era abans de passar tot el calvari dels últims temps.

Per a tots aquells que volgueu donar-li l’últim adeu,  aquesta tarda el porten a la funeraria fontanova,  i demà a les 12h del migdia es farà l’ofici cerimoniós a la parroquia de la Sagrada Família.

Des d’allà on siguis adeu amic.

Correfoc a Manresa el dia 20 de Febrer de 2010

Martes, 09/02/2010 (23:51)

Benvolguts tots i totes:

Des de Diables i Tabalers de Manresa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Xàldiga Taller de Festes, la Coordinadora de Jubilats de Manresa (entitat encarregada d’organitzar enguany les Festes de La Llum) i Cal Manel, ens plau comunicar-vos i invitar-vos a participar del 2on Correfoc de La Llum a Manresa.

Es començarà a les 20:30h de la nit amb una cercavila a càrrec dels Tabalers de Manresa per dur-vos a tots plegats al lloc d’inici que serà la Plaça Gispert. A les 21:00h començarà el Correfoc, fent un recorregut pel casc antic de Manresa, finalitzant a la Plaça Puigmercadal. Aquí teniu un mapa del recorregut del Correfoc, amb una única modificació al Carrer Botí, que es farà per les Beates.

Ver mapa más grande

No cal que us recordem les mesures de seguretat per aquest (i qualsevol correfoc):

– Portar roba de cotó, coll tancat i màniga llarga.

– Mocador, barret i calçat esportiu ben subjectat al peu.

– Els menors cal que vagin acompanyats d’un adult.

– Es recomana que no hi participi qui no pugui complir aquestes mesures de seguretat.

Amb tot això només resta desitjar-vos a tots i a totes BON CORREFOC !!!